Teuvo V. Riikonen vierailee Kuusankoskella

Teuvo V. Riikonen

Kuusankosken seurakuntatalo

Toiminnajohtaja, kirjailija ja pastori Teuvo V. Riikonen on tulossa Kuusankoskelle sekä pitämään raamattutuntia että puhumaan Sanan ja rukouksen illassa.

Teuvo V. Riikosella on monta titteliä. Hän on Parikanniemisäätiön toiminnanjohtaja, kirjailija, Kontti-lehden päätoimittaja, matkablogisti, rauhanturvaaja, twaarnaaja ja satiirin salakatselija. Hän on myös pidetty puhuja ja hän kiertää ympäri Suomea monelaisissa tilaisuuksissa puhumassa ja opettamassa. Kuusankoskelle hän saappuu torstaina 7.3.

klo 17 Raamattutunti: Kun myrsky yllättää

kahvit

n. klo 18.15 Sanan ja rukouksen ilta: Yllättävä armo

Kesäsoittajat Co. johtaa yhteislauluja ja illassa on myös mahdollisuus kirjoittaa omia esirukousaiheita, joiden puolesta rukoillaan lopuksi. Tilaisuuden juontaa pastori Pauli Heinola. Illassa kerätään kolehti Parikanniemisäätiölle.

Teuvo V. Riikosen omat sivut Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuusankosken seurakunta