Sanan ja sakramentin ilta

Kultainen, puinen risti erikseen kuvattuna.

Käpylän kirkko

Sanan ja sakramentin illoissa perehdytään keväällä 2024 Psalmeihin 107-150. Illat kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Käpylän kirkossa klo 17.
Tilaisuuden jälkeen kahvi- ja teehetki ja mahdollisuus sielunhoitoon. Klikkaa ja katso kevään iltojen tarkemman aiheet, raamattuopetuksen ja puheenvuorojen pitäjät ja muu ohjelma.

Kevät 2024

4.2. Psalmi 135. "Ylistäkää Herran nimeä". Puheenvuoro Terhi Smeds, Opetus Maarit Hirvelä, musiikki Pentti Solje, ehtoollinen Kaija-Liisa Lindberg. SROn kirjapöytä.
3.3. Psalmi 139 "Sinä tunnet minut". Puheenvuoro Tarja Lappalainen. Opetus Juha Palm, musiikkia Mari Lehtinen, ehtoollinen Kaija-Liisa Lindberg.
7.4. Psalmi 128 "Onnellisten psalmi". Puheenvuoro Arto Sahamies, opetus Lasse Karppela, musiikkia Korttelipelimannit ja Marko Ikonen, ehtoollinen Kaija-Liisa Lindberg.
5.5. "Otteita psalmista 119". Puheenvuoro Irmeli Hakkarainen, Opetus Anneli Fanta, musiikki Lilli Kailio ja Ritva-Liisa Marttila, ehtoollinen Kaija-Liisa Lindberg.

Keväällä Kouvolan seurakunta järjestämisvastuussa.

Kouvolan seurakunta