Kouvolan soivat kylät - joulukonsertti

Janna Hurmerinta

Valkealan kirkko

Ilon sanomaa joulukonsertti

Laulaja-lauluntekijä JANNA on nopeasti vakiinnuttanut asemansa suomalaisen pop-musiikin kärkikastissa. Jannan tunnistettava ja taidokas tulkinta sekä tarttuvat laulut ovat löytäneet tehokkaasti yleisönsä. Jannan vuonna 2014 julkaistu debyyttialbumi JANNA meni suoraan listaykköseksi ja ylitti kultaan oikeuttavan myyntimäärän nopealla tahdilla. Albumi toi Jannalle viisi Emma-ehdokkuutta sekä Iskelmä-palkinnon. Ensimmäinen single Sä et ole hullu myi platinaa ja soi yhä edelleen radioissa.
Jannan taidokkaalle tulkinnalle on tunnusomaista herkkyys ja vahvuus. Laaja yleisö löytää puhuttelevista kappaleista paljon samaistumispintaa ja tukea kipeisiinkin elämänvaiheisiin. Jannan kappaleita on kuunneltu jo 40 miljoonaa kertaa suoratoistona. Tänä syksynä olemme saaneet kuunnella Jannan huikeita tulkintoja Vain Elämää tv-ohjelmassa ja viimeistään nyt Janna on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin.
Konserteissa esiintyy Jannan lisäksi Kouvolan Soivat Kylät ry:n omat tutut artistit - Petri Ryynänen, Niina Vainio, Riikka Pelkonen ja Karoliina Suikkanen. Artisteja säestää kouvolalaisista ammattimuusikoista koostuva 10-henkinen orkesteri jousisoittajineen, kapellimestarinaan Simo Helkala.
Vuodesta 2012 toiminut Kouvolan Soivat Kylät koostuu kouvolalaisista musiikin ammattilaisista, jotka haluavat toiminnallaan elävöittää Kouvolan seudun musiikkitarjontaa ja samalla levittää musiikin ilosanomaa.
Ilon sanomaa-joulukonsertit 2023:
17.12. Jaalan kirkko klo 18
18.12. Valkealan kirkko klo 18
19.12. Kuusankosken kirkko klo 18
Konserteissa kuullaan joululauluklassikoita, sekä uudempia joululauluja.
Solistina toimivat: Janna (Hurmerinta), Niina Vainio, Riikka Pelkonen, Karoliina Suikkanen ja Petri Ryynänen
Kouvolan Soivat Kylät orkesteri: Simo Helkala; kapellimestari, kitara, mandoliini, banjo Harri Suikkanen; kitara, Atte Tynys; koskettimet, Harri Ruotjoki; basso, Jukka Utti; rummut, perkussiot, Jari Kankare; puhallinsoittimet
Anna Carlson-Perkkiö; viulu, Piia Pellikainen; II-viulu, Emma Haikala; alttoviulu, Jenny Muhonen; sello
Miksaus: Antti Helineva