Saara Aallon joulukonsertti "Enkeleitä"

Enkeleitä - joulukiertue

Valkealan kirkko

Saara Aallon "Enkeleitä" joulukonsertti Valkealan kirkossa, mukana lapsikuoro Valonsäteet ja Jaalan lapsikuoro.

Saara Aallon taianomainen Enkeleitä - Joulukiertue kiertää Suomea jouluna 2023.
Kiertueella kuullaan hienoimpia joululauluja Suomesta ja maailmalta Saaran enkelimäisen äänen ja upeiden muusikoiden tulkitsemana.
Kiertueella halutaan antaa ääni myös lapsille, ja niinpä jokaisessa konsertissa on mukana vierailemassa myös paikallinen lapsikuoro, joka yhdessä Saaran kanssa loihtii kuuntelijoille ainutlaatuisen koskettavan konserttielämyksen. Valkealan kirkossa mukana on lapsikuoro Valonsäteet Kuusankoskelta ja Jaalan lapsikuoro.
Liput Ticketmaster 35 € ja ovelta (jos saatavilla) 37 €.
? NYT 2 KONSERTTIA YHDEN HINNALLA! ?
Tänä vuonna "Enkeleitä"-joulukonserttilipun ostajat saavat kaupan päälle liput "Saara Aalto <3 Musicals" ONLINE-konserttiin! (arvo 19,90€)
"Saara Aalto <3 Musicals" on ONLINE konsertti täynnä maailman upeimpia musikaalikappaleita Saaran laulamana ja pääset katsomaan sen suoraan omasta olohuoneestasi
su 24.3.2024 klo 19!
Saat konsertista myös viikon ajaksi tallenteen, joten voit katsoa sen myös juuri kun sinulle sopii.
Pääset lunastamaan ilmaisen lippusi joulukiertueen lipunoston yhteydessä.
  • Musiikki Musiikki