Kauneimmat Joululaulut Kuusankosken kirkossa

Kauneimmat Joululaulut -logo

Kuusankosken kirkko

Tervetuloa laulamaan yhdessä Kauneimpia Joululauluja Kuusankosken kirkkoon.

Perinteinen yhteislaulutilaisuus, jossa on mukana Kuusankosken Gospelkuoro Henna Niemisen johdolla.

Laula yhdessä ja tee hyvää!

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut kaikuvat maailman lasten puolesta jo yli 50. kertaa.

Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Liian moni lapsi jää kuitenkin köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoivaa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: yli 260 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän. Auta nyt.

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö