Lasten Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut -logo

Kuusankosken seurakuntakeskus

Tervetuloa laulamaan kaikenikäisille sopivia joululauluja. Tämä tilaisuus on suunniteltu erityisesti perheen pienemmille sopivaksi.

Lasten Kauneimmissa Joululauluissa pääpaino on lapsille sopivassa musiikissa ja ohjelmassa. Tapahtumassa on mukana kirkkomuskarilaisia ja lapsikuoro Valonsäteet.

Laula yhdessä ja tee hyvää!

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut kaikuvat maailman lasten puolesta jo yli 50. kertaa.

Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Liian moni lapsi jää kuitenkin köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoivaa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: yli 260 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Anna tänä vuonna paras mahdollinen joululahja. Lahjoituksesi voi muuttaa lapsen elämän. Auta nyt.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki