Betlehemin rauhantuli

ma 4.12. klo 0.00
4.-27.12. Betlehemin rauhantuli Valkealan kirkon sivuoven edustalla noudettavissa omaan lyhtyyn.

Valkealan kirkkomaa

Tule noutamaan rauhantuli omaan lyhtyysi!

Betlehemistä Jeesuksen syntymäkirkosta sammumatta tuotu tuli on noudettavissa omaan lyhtyyn Valkealan kirkon sivuoven edustalta 4.-27.12. Jos tuli on sammunut tuulessa, niin älä sytytä kynttilää tulitikuilla - tuomme varatulen.

Tulen noutaa Jeesuksen syntymäkirkosta itävaltalainen lapsi ja partiolaisten toimesta tuli leviää kymmeniin maihin ja lukemattomille paikkakunnille ympäri maailman. Tuli matkaa sammumatta Israelista halki Euroopan useiden eri kulkuneuvojen kyydissä. Ruotsista tuli saapuu Turkuun laivalla ja sieltä Kymenlaaksoon ja Valkealaan pakettiauton ja henkilöauton kyydissä. Rauhantuli on nyt kolmatta kertaa noudettavissa Valkealan kirkolta.

Jeesusta sanotaan myös Rauhanruhtinaaksi. Tänä vuonna levottomuuksien keskeltä lähtevä rauhantuli on riipaisevan koskettava. Saamme rukoilla rauhaa levottomuuksien ja sotien keskelle ja viisautta päättäjille edistää sopua ja sovintoa. Ja myös itsellemme sellaista rauhaa, jonka Jeesus vain voi lahjoittaa.

Kenelle sinä kuljetat rauhantulen?

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Valkealan seurakunta