Open Doors ilta Valkealassa

to 30.11. klo 18.00
Torstaina 30.11. on klo 18 Open Doors ilta Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa. Kahvitarjoilun äärellä kuulet muutamia lauluja sekä puhetta vainottujen kristittyjen tilanteista maailmalla. Illassa mukana irakilainen piispa Daniel sekä Miika Auvinen, joka on Open Doors Finland ry:n ulkosuhdejohtaja.

Yläsali, Valkealan seurakuntakeskus

Ilta, jossa kuulet vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmalla. Open Doors tukee kristittyjä alueilla, joilla kristinusko on kielletty tai siihen suhtaudutaan vihamielisesti.

Kahvitarjoilun äärellä kuulet muutamia lauluja sekä puhetta vainottujen kristittyjen tilanteesta maailmalla.
Illassa mukana irakilainen Piispa Daniel sekä Miika Auvinen, joka on Open Doors Finland ry:n ulkosuhdejohtaja.

Irakilainen Piispa Daniel on kansainvälisesti tunnettu Irakin kristityn vähemmistön puolestapuhuja maailmalla.
Piispa Daniel on tehnyt lukuisia valtionpäämiestason vierailuja Euroopassa ja Yhdysvalloissa.
Vuonna 2017 hän muun muassa ojensi Isis-joukkojen polttaman Raamatun kotikirkostaan
Britannian pääministeri Theresa Maylle osana OD:n monivuotista Toivoa Lähi-itään -hanketta.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan Irakin vainottujen kristittyjen tilanteesta!

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)