Paikallisekumeeninen foorumi: Vaikutamme yhdessä - Kristityt rakentamassa yhteiskuntaa ja paikallisia yhteisöjä

pe 22.9. klo 8.30 – 15.30
tapahtuman tiedot turkoosilla taustalla, keskellä ekumeenisen neuvoston logo, jossa kirkkolaiva ja purjeena risti

Maria-sali

Ilmoittautuminen on päättynyt

Päivässä kuullaan alustuksia ja keskustellaan siitä, miten kirkot ja yksittäiset kristityt ovat vaikuttaneet ja voivat vaikuttaa yhteiskunnassa. Millaista kirkkojen välinen yhteistyö yhteiskunnallisissa kysymyksissä on, ja millä keinoilla kristillisiä arvoja voi ylläpitää paikallisesti tai laajemmin yhteiskunnassa?

Suomen Ekumeenisen Neuvoston paikallisekumeeninen foorumi (Pafo) järjestetään pe 22.9. klo 9-15 Kouvolassa (Kouvolan srk-keskus/Keskuskirkko). Päivän teema on "Vaikutamme yhdessä - Kristityt rakentamassa yhteiskuntaa ja paikallisia yhteisöjä". 

Pääpuhujina entinen kansanedustaja Antero "Mooses" Laukkanen (Majakka-seurakunta) etäyhteydellä ja paikan päällä isä Heikki Huttunen (ort.) ja seurakuntaneuvos Risto Rasimus (ev.lut). Mukana myös: dominikaaniveli Gabriel Salmela (kat.), SEN:n yhdenvertaisuusjaoston pj Saija Kainulainen (angl.), SEN:n pääsihteeri Mayvor Wärn-Rankcen (met.), kirkkoherra Arto Helle (ev.lut), pastori Kim Auvinen (vap.), pastori Tero Ojasalo (hell.) ja kappalainen Saara-Maria Jurva (ev.lut). Musiikissa Tommi Nikki ja Houseband.

Päivä alkaa aamukahvilla 8.30, lounas on puolen päivän aikaan ja tapahtuma päättyy iltapäiväkahviin. Lounas ja kahvit maksuttomia. Päivä on kaikille avoin. Ilmoittautuminen tarvitaan.

Tervetuloa!

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kouvolan seurakunta

Suomen Ekumeenisen Neuvoston paikallisekumenian jaosto ja Kouvolan kristilliset seurakunnat

Ota yhteyttä

Yhteisöpappi, kappalainen, TT
Kouvolan seurakunta

Nuoret aikuiset, yhteisötyö, evankelioimistyö, yhteisömessut, Sunnuntai Special, Alfa-kurssit, kristittyjen yhteys ja ekumenia, some-työ