Suvivirren sunnuntai Kuusankoskella

su 4.6. klo 10.00 – 13.00
Puistomaisemissa käsinuket Ruut ja Saku puun edessä ja takaa näkyvät Heli ja Tomi

Kuusankosken kirkko

Suvivirsi raikaa Kuusankoskella sunnuntaina 4.6., kun Suvivirren sunnuntai järjestetään Kuusankosken kirkossa ja kirkkopuistossa. Päivään sisältyy sekä Suvivirren messu klo 10 kirkossa että koko perheen tapahtuma sisällä ja ulkona klo 11–13.

Suvivirren sunnuntaissa 4.6. on tarjolla kesäkivaa kaikille Kuusankosken kirkolla

Suvivirren messu kirkossa

Teeman mukaisesti Suvivirsi on keskiössä jumalanpalveluksessa. Ehtoollisjumalanpalvelus eli messu alkaa kello 10 Kuusankosken kirkossa. – Muuten kirkonmenoja on karsittu, mutta saarnassa otetaan erityisesti lapset huomioon, kertoo seurakuntapappi Satu Leino. - Donkkiksesta tutut käsinuket Saku ja Ruut tulevat yhdessä Tomi-papin kanssa ihmettelemään salattua Jumalaa, joka ei helposti avaudu aikuisillekaan.

Kirkkopuistossa tekemistä koko perheelle

– Suvivirren sunnuntai on yksi vuoden kohokohdista, iloitsee lähetyssihteeri Susanna Roitto. – Tarjolla on yhdessäoloa ja toimintaa kaikenikäisille. Tänä vuonna päästään taas kiipeämään kirkon torniin koronavuosien jälkeen. Sieltä avautuu huikeat näkymät yli koko Kuusankosken.

Kirkkoon voi tutustua myös uudesta vinkkelistä kirkkosuunnistuksen kautta, perheen pienemmille löytyy kasvomaalausta ja toimintarasteja ulkoa. Onnenkavion kilit ja puput kiinnostavat kaiken ikäisiä ja tarjoilut maistuvat kaikille. Makkaroista ja letuista saadut tulot menevät seurakunnan omien nimikkolähettien ja -kohteiden tueksi, mutta kirkkokahvit ja -mehut ovat kaikille ilmaisia. Luvassa on myös musiikkia, Donkki-aasi ja Yhteisvastuu-arpajaiset.

Kummin kanssa kirkkoon

Suvivirren sunnuntai on yhtä aikaa valtakunnallisen Kummipäivän kanssa. – Nyt on hyvä tilaisuus tulla kummilapsen kanssa kirkkoon, haastaa Susanna Roitto. – Kirkkopuistosta löytyy yhteistä tekemistä ja kummiudesta on oma tietopiste, josta voi hakea vinkkejä yhdessäoloon jatkossakin.

Su 4.6. klo 10–13 Suvivirren sunnuntai Kuusankosken kirkossa; klo 10 Suvivirren messu kirkossa ja klo 11-13 koko perheen tapahtuma sisällä ja ulkona.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kuusankosken seurakunta

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö

Seurakuntapastori
Kuusankosken seurakunta

Jumalanpalvelustyö, aikuistyö, surutyö

Kanttori
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Konserttivastaava 2025

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kuusankosken seurakunta
Maunukselantie 3
45700 Kuusankoski
Nuorisotyönohjaaja
Kuusankosken seurakunta

Varhaisnuorisotyö