Sanan ja sakramentin ilta

su 4.12. klo 17.00 – 18.30
Puinen, kullattu risti seisoo ikkunalla.

Käpylän kirkko

Syksyn yleisaiheena Psalmit: 4.12. Psalmi 71. Opetuksen pitää Tuija Nuutinen, musiikissa Ritva-Liisa Marttila ja musiikkiryhmä, puheenvuoro ja ehtoollinen Jari Nordman. Katso klikkaamalla lisätietoja.

Syksyn iltojen opetuksissa tutustumme Vanhan testamentin Psalmien kirjaan. Psalmeissa kuulemme kaipaavien ja pelkäävien, Jumalan apuun luottavien ja Häntä ylistävien ihmisten äänen. Psalmeissa ollaan Jumalan edessä sellaisina kuin me ihmiset olemme, avoimina ja paljastettuina. Psalmien sanoma on lohdullista ja ajatonta.

4.12.             En luovu toivostani (Ps.71)
                      opetus: Tuija Nuutinen, musiikki: Ritva-Liisa Marttila ja musiikkiryhmä,

puheenvuoro ja HPE: Jari Nordman

Tilaisuuden jälkeen on kahvi- ja teehetki seurakuntasalin puolella nyyttäriperiaatteella.

Mahdollisuus sielunhoidolliseen keskusteluun. Myytävänä hyviä kristillisiä kirjoja.

Illoissa kannetaan kolehti Suomen Raamattuopiston julistustyölle.

TULE MUKAAN JA TUO YSTÄVÄSIKIN!

Järjestäjinä Kouvolan ev.lut.seurakunta ja Suomen Raamattuopisto

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta