Lähetyksen joulumyyjäiset Kuusankoskella

la 3.12. klo 12.00 – 14.00
Myyjäsitavaroita, taustalla joulukuusi, etualalla korttiteline

Kuusankosken seurakuntakeskus

Tervetuloa tekemään ostoksia, nauttimaan joulutunnelmasta ja tekemään samalla hyvää eri lähetysjärjestöjen kautta, jonne myyjäisten tuotto ohjautuu. Myyjäiset avaa klo 12.00 pastori Pauli Heinola.

Kahviossa on tarjolla puuroa ja torttukahvit. Myyjäispöydistä löytyvät erilaiset jouluherkut ja -leivonnaisia, myös hilloja ja mehuja on tarjolla. Pukinkonttiin voit sujauttaa sopivan lahjakirjan tai ilahduttaa ystävää kauniilla joulukortilla. Jännitystä elämään saat arpapöydässä, josta löytyy monenlaisia voittoja lapsille ja aikuisille.

Lähetyksen puuhapiiri tuo paikalle itsetehtyjä kortteja, he tukevat Kansan Raamattuseuran katulapsityötä. Kansanlähetyksen myyntipöydällä on tarjolla joululehtiä ja -kortteja sekä kirjoja pienille ja isoille., Suomen Lähetysseuran puolesta myynnissä on kortteja, kirjoja, joululehtiä ja pientavaroita. Toivoa naisille -rukousryhmä myy erilaisia omatekemiä leipomuksia: kakkuja ja lusikkaleipiä ainakin. Steiger tuo paikalle kannattajiensa suunnittelemia painettuja joulukortteja, tuotto menee nuorten parissa tehtävään evankeliumin levitystyöhön kotimaassa ja ulkomailla. Kahvion, arpajaisten ja keittiötalkoolaisten tekemien leipien, sämpylöiden, pullien ja kakkujen tuotto jakaantuu Kuusankosken seurakunnan eri nimikkolähettien ja -kohteiden kesken.

Kuusankosken seurakunnan nimikkolähettejä ovat Sanna Suutari Kyproksella (Kansanlähetys) ja Kari-Antti Kitunen Tansaniassa (Lähetysseura). Nimikkokohteitsa ovat maithilinkieliset radio-ohjelmat Intiassa (Sanansaattajat), juutalaistyö Pietarissa, Ukrainassa ja Israelissa (Kylväjä), Kiinassa tehtävä Raamattujen käännös- ja levitystyö (Pipliaseura) sekä Paksitanissa ja Hongkongissa tehtävä työ (Lähetysseura).

Mahdollisuus maksaa myös pankkikortilla

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Lue lisää Kuusankosken seurakunnan lähetystyöstä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuusankosken seurakunta