Retki Maata Näkyvissä festareille Turkuun

pe 18.11. klo 12.00 – su 20.11. klo 19.30
Retki Maata Näkyvissä festareille Turkuun 18.-20.11.2022. Ilmoittaudu nyt mukaan 14.10. mennessä.

Turku, Gatorade Centerin ja messukeskuksen maisemat

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ilmoittaudu nyt mukaan huikean mahtavaan viikonloppuun Turussa. ​​​​​​​Nuori, lähde ainutlaatuiselle matkalle josta ei taatusti ohjelmaa puutu.

Maata näkyvissä festarit Turussa 18.11.-20.11.2022.
Tuona viikonloppuna tuhannet nuoret kokoontuvat yhteen kohtaamaan toisiaan, kuuntelemaan hyvää gospelmusiikkia ja Raamatun sanaa sekä osallistumaan studioihin ja
workshoppeihin.

Kouvolan seurakuntayhtymän seurakunnat tekevät yhteisen viikonlopun mittaisen retken Maata Näkyvissä festareille Turkuun.
Retken hinta vain 80€ sisältäen matkat Turkuun ja takaisin, festariohjelman, festariruoan sekä majoituksen, joka sijaitsee jossain Turun alueen koulussa.

Lähtö perjantaina 18.11. on noin klo 12 aikoihin Kouvolasta. Paluu Kouvolaan sunnuntaina 20.11. on noin klo 19.30 aikoihin.

Ilmoittaudu 14.10.2022 mennessä yllä olevan linkin kautta.
Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse retkikirje sekä osallistujakortti.

Tänä vuonna Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 37. kerran. Tapahtuma kerää yhä edelleen joka vuosi vajaa 20 000 nuorta eri puolilta Suomea Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen. Tapahtuman järjestää Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY) yhteistyössä Turun Henrikinseurakunnan, Katariinanseurakunnan, Maarian seurakunnan, Mikaelinseurakunnan ja Paattisten seurakunnan kanssa. Käytännön töihin osallistuu 1300 vapaaehtoistyöntekijää.

• Nuorille Nuorille

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Nuorisotyö, Kirkon henkinen huolto (HeHu)