Messu Valkealan kirkossa

Valkealan kirkko

Messussa mukana Miika Auvinen, Open Doorsi järjestön toiminnanjohtaja. 18. sunnuntai helluntaista, Kristityn vapaus

Sunnuntaina 9.10. on klo 10 Messu Valkealan kirkossa. Messun aiheena Kristityn vapaus. Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille.

Messussa saarnaa Miika Auvinen, Open Doors järjestön toiminnanjohtaja, liturgia Arto Helle, kanttorina Kirsi Rantala.
Messun jälkeen kirkkokahvit sivusalissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Kiittäkää Herraa! Hän on hyvä.
Iäti kestää hänen armonsa.

Ps. 136:1

Ps. Miika Auvista on vielä mahdollisuus kohdata ja kuulla hänen puheensa Lähellä Jeesusta illassa klo 17 seurakuntakeskuksen yläsalissa.

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta