Toivoa naisille -rukouspiiri

to 6.10. klo 13.00 – 15.00
Intialaisia naisia

Kuusankosken seurakuntatalo

Toivoa naisille -rukouspiiri on jakamisen ja kohtaamisen paikka, joissa kannetaan omia tilanteita ja maailman naisia Taivaan Isän suureen syliin. Kuusankosken Toivoa naisille piiri tukee Keski-Aasiassa tehtävää Toivoa naisille työtä.

Kansainvälisen Toivoa naisille (TWR Women of Hope) -työn tavoitteena on, että naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita ja että heillä on mahdollisuus saada osakseen toivo ja ihmisarvoinen elämä. Toiminnan ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 100 000 naista ympäri maailmaa 24/7. Toinen keskeinen toimintamuoto on kuulijoiden omalla äidinkielellä lähetettävät Toivoa naisille -radio-ohjelmat, jotka antavat toivoa elämää varten eli käytännön neuvoja helpottamaan naisten elämää ja jakavat toivoa sielulle eli evankeliumin ilosanomaa.

Kuusankosken Toivoa naisille -rukouspiiri kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 13 Kuusankosken vanhan srk-talon kerhohuoneessa, Valtakatu 43, käynti E-ovesta

Toivoa naisille on osa Medialähetys Sanansaattajat ry:n naistyötä.

Lisätietoja: Seija Niemi, 050-5714328, seija.astrid@gmail.com

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö