Missio Olohuone

ti 4.10. klo 11.00 – 17.00
Missiologo ja kädet

Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, 45720 Kuusankoski

Tervetuloa tutustumaan aitoon mongolialaiseen jurttaan. Voit myös jutella mieltäsi painavista kysymyksistä taivaan ja maan väliltä sekä nauttia kahvia ja pullaa kauppakeskuksen hyörinän lomassa.

Tervetuloa olemaan Mission Olohuoneeseen Kauppakeskus Veturin 2. kerrokseen leikkitila Pikku Veturin vieressä. Tarjolla on kahvia ja keskustelua. Missio Olohuoneesta löytyy myös aito mongolialainen jurttasekä Marja Heikkilän taidetta.

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille. Sadat seurakunnat ja järjestöt valmistautuvat yhdessä kolmekymmentä päivää kestävään mediakampanjaan, jonka aikana järjestetään myös satoja tapahtumia ja tempauksia. Missio luo erinomaiset edellytykset henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä kiinnittää huomion yksinäisyydestä kärsivien lähimmäisten auttamiseen.

Kouvolassa mukana on seuraavat seurakunnat: Anjalankosken ev.lut. seurakunta, Elimäen ev.lut. seurakunta, Sadonkorjuuseurakunta, Kouvolan ev.lut. seurakunta, Kouvolan Helluntaiseurakunta, Kouvolan Vapaaseurakunta, Kuusankosken ev.lut. seurakunta, Voikkaan Helluntaiseurakunta, Valkealan Helluntaiseurakunta, Valkealan ev.lut. seurakunta.

Missio 2022 tapahtuman tarkoitus on kertoa ajankohtaisella, henkilökohtaisella tavalla Jeesuksesta ja pelastuksen merkityksestä internetin, sosiaalisen median, lehtien, radion, tv:n, ulkomainoksien ja muutoskertomuksiin pohjautuvan kirjan kautta.

Jeesus sanoo: "Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille." Mark. 16:15

  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö