Majataloilta

pe 30.9. klo 18.00
Pekka Simojoki ja EtCetra-kuoro esiintyvät kirkossa

Kuusankosken kirkko

Kuusankosken kirkossa vietetään perjantaina 30. syyskuuta erilaista iltaa. Luvassa on paljon hyvää musiikkia, innostavia ja elämänmakuisia puheenvuoroja, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja.     Illan isäntänä toimii ja musiikista vastaa monesta laulustaan tutuksi tullut Majatalo-idean isä, gospelmuusikko Pekka Simojoki yhdessä EtCetera-kuoron kanssa. Illan puhujavieraana on evankelista Ilkka Puhakka, joka tunnetaan kohtikäyvästä ja värikkäästä puhetyylistään.  

Matalan kynnyksen illanvietto  

Majataloilta on matalan kynnyksen illanvietto kirkossa. Kuusankosken kirkossa niitä on järjestetty useampia ja tällä kertaa mukana on myös tapahtumien aloittaja gospelmuusikko Pekka Simojoki

Majataloillat lähtivät liikkeelle Riihimäeltä 1990-luvun alussa. Muuttaessaan paikkakunnalle Simojoki tutustui nuoriin aikuisiin, jotka etsivät paikkaansa ja harhailivat omassa seurakunnassaan ilman tehtävää. Syntyi kuoro, joka sai nimen EtCetera, ja tästä kasvoi Riihimäen kirkkoon ilta, jonka tavalliset aikuiset ihmiset olivat rakentaneet tavallisille aikuisille ihmisille. EtCetera- kuoron tavaramerkkejä ovat afrikkalaisvaikutteinen, vauhdikas musiikki sekä rento tapa esiintyä.  

– Tämä on vähän erilainen tapa kokoontua, kokea yhteisöllisyyttä ja puhua hengellisistä asioista ihmisten kielellä. Uskon, että jotain tällaista tämän maan kirkoissa tarvitaan tänään, Pekka Simojoki kertoo.  

Evankelista Ilkka Puhakka on tuttu näky Kouvolan seudulla.  – Majatalossa pyritään tuomaan evankeliumi esille sanomasta tinkimättä, mutta modernisti, leppoisasti ja kohtikäyvästi, kertoo Ilkka Puhakka. - Illan tarkoituksena on luoda uutta yhteisöllisyyttä ja antaa ihmisille mahdollisuus antaa omat lahjansa käyttöön ja tuoda seurakunnan toimintaa lähemmäs tämän päivän ihmistä.  

Majataloilta on osa Se löytyi -mission Kouvolan tapahtumia. 


Pe 30.9. klo 18 Majataloilta Kuusankosken kirkossa.  Pekka Simojoki ja EtCetera-kuoro ja evankelista Ilkka Puhakka. Kahvitarjoilu.  

Striimi löytyy Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalta:

(657) Majatalo ilta Kuusankosken kirkossa - YouTube

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Musiikki Musiikki

Lue lisää Missio 2022 Kouvolan alueella Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat , muut Kouvolan alueen seurakunnat

Ota yhteyttä

Lähetyssihteeri
Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta

Lähetystyö, aikuistyö