24/7 rukousvartio

to 29.9. klo 9.00 – pe 30.9. klo 9.00
Se löytyi -mission logo

Kouvolan Vapaaseurakunta, Ahdinkatu 25

Rukoustyö tiivistyy! Valtakunnallinen Se löytyi -mediamissio toteutuu 19.9.-16.10. Tuon 28 vuorokauden aikana ympäri Suomea tullaan rukoilemaan 24/7 Suomen sekä Mission puolesta. Rukousvartiovastuu on eri kaupungeissa eri vuorokausille. Kouvolan 24 tunnin rukousvartiovuoro on to 29.9. klo 9 aamusta - pe 30.9. klo 9 aamuun asti.

Rukousvartio toteutetaan Vapaakirkolla (Ahdinkatu 25).

Jos osaat keskustella ystävälle, osaat myös jutella Taivaan Isälle. Tule mukaan tuomaan Suomea ja missiota Jumalan eteen rukouksessa. Olet tervetullut rukoilemaan tunniksi tai kahdeksi tai vaikka koko aamu-/iltapäiväksi. Jotta pystymme varmistamaan jatkuvan rukouksen koko 24 tunnin ajaksi, ilmoitathan jo nyt mihin kellon aikaan tulet rukoilemaan. Ilmoittautua voit Minnalle, sadonkorjuu@hotmail.fi tai 045-6511104.

• Nuorille Nuorille

Kaikki seurakunnat , Kouvolan alueen eri seurakunnat