Laulun ja rukouksen ilta

Kynttilä palaa miehen kämmenillä

Kuusankosken seurakuntakeskus

Valoisa ja rauhallinen ilta Kuusankosken seurakuntakeskuksen kappelissa laulujen ja rukousten siivittämänä.

Kuusankosken Toivoa naisille -rukouspiirin ideoima Laulun ja rukousten ilta tuo ilmille herkkää ja toiveikasta musiikkia Ville Perkkiön ja Satu Leinon esittämänä. Lauluja rytmittävät maailmanlaajan Toivoa naisille -mediatyön syyskuun rukoukset, joilla kannetaan Keski-Aasian naisten rukousaiheita yhteisen Taivaallisen Isän eteen.

Tapahtumassa rukoilemassa Kuusankosken Toivoa naisille -rukouspiiriläiset yhdessä vetäjänsä Seija A. Niemen kanssa.

Kansainvälisen Toivoa naisille (TWR Women of Hope) -työn tavoitteena on, että naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita ja että heillä on mahdollisuus saada osakseen toivo ja ihmisarvoinen elämä. Toiminnan ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 100 000 naista ympäri maailmaa 24/7. Toinen keskeinen toimintamuoto on kuulijoiden omalla äidinkielellä lähetettävät Toivoa naisille -radio-ohjelmat, jotka antavat toivoa elämää varten eli käytännön neuvoja helpottamaan naisten elämää ja jakavat toivoa sielulle eli evankeliumin ilosanomaa.

Toivoa naisille on osa Medialähetys Sanansaattajat ry:n naistyötä.

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö