Syysretki Konnevedelle

ma 12.9. klo 9.00 – pe 16.9. klo 16.00
Konneveden kaunista luontoa...

Konnevedellä, kolmen tunnin bussimatkan päässä, aava järviluonto kohtaa pohjoissavolaiset vuorimaat.

Syysretki Konnevedelle 12. - 16.9. ulkoilun ja yhdessäolon merkeissä

Tänä syksynä emme lähde ihailemaan ruskaa aivan Lappiin saakka, mutta luvassa on silti yhdessäoloa, luonnon rauhaa sekä levähtämistä Sanan äärellä hieman lyhyemmän bussimatkan päässä.

Majoitumme Törmälän loma- ja kurssikeskuksessa. Syötyämme tukevan aamiaisen retkeilemme Etelä-Konneveden kansallispuistossa. Illaksi palaamme Törmälään syömään, saunomaan ja viettämään aikaa yhdessä. Yhtenä päivänä retkeilemme bussin kyydissä ja yhtenä iltana vietämme ehtoollista – toki lähdemme liikkeelle joka päivä Jumalan Sanan evästyksellä.

Päivittäiset retket suunnitellaan lähtijöiden toiveet ja kunto huomioon ottaen, osallistujilla mahdollisuus valita helpomman ja haastavamman reitin välillä.

Retken hinta 345 € ( 2 – 4 hengen huoneissa, yhden hengen huoneessa 385€).
Ilmoittautuminen viimeistään 31.5. Artolle tai Antsalle. Lähtijöiden tapaaminen torstaina 18.8. kello 18 seurakuntakeskuksen yläsalisssa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Arto Hyvättinen arto.hyvattinen@evl.fi 040 705 3234 Antero Korhonen p. 040 526 5213

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta