”Se löytyi – Missio 2022” ALFA koulutus

la 27.8. klo 10.00 – 15.00
Alfa koulutus lauantaina 27.8. klo 10-15 Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-salissa.

Maria-sali

Epäiletkö, pohditko uskoa? Tässä koulutus juuri sinulle! Mikä on Alfa? Miten keskustella Jeesuksesta luontevasti? Tämä koulutus kasvattaa kristittyä sekä johdattaa pienpiiritoimintaan, johon voit osallistua tai jota voi alkaa pitämään seurakunnassa. Tule rohkeasti mukaan!

Lauantaina 27.8. on klo 10-15 Kouvolan seurakuntakeskuksen Maria-salissa Alfa-koulutus.

Aikataulu:

klo 10 Avaus Olavi
klo 10.10-12.00 Mikä Alfa on?, Katsotaan filmi: Kuka Jeesus on? Keskustelut ja kysymykset.
klo 12 Lounas
klo 13 Alfa-tiimi, Alfa ryhmien ohjaaminen, Miten voin aloittaa? Alfan mainostaminen. Keskustelut ja kysymykset.
klo 14.45 Tilaisuuden päätössanat Olavi, Pertti
klo 15 tilaisuus päättyy

Pertti Manninen tulee Alfa Suomen toimistolta ohjaamaan ja kouluttamaan päivässä.

Alfa koulutus on osa Missio2022 - "Se löytyi" tapahtumaa

Kaikki seurakunnat , Kouvolan alueen eri seurakunnat