Armas Järnefeltin pianoteoksia

su 19.6. klo 18.00 – 19.15
Nuori mies katsoo kuvaajaan.

Maria-sali

Poikkileikkaus Järnefeltin pianomusiikista. Ohjelma 10€.

Janne Oksanen julkaisi viime vuoden lopulla toisen sooloalbuminsa "Armas Järnefelt: Complete Piano Works". Levy sisältää 22 Järnefeltin pianokappaletta, joista 15 ovat ennen julkaisemattomia. Tänä vuonna Oksanen kiertää Suomea esittämässä kyseistä ohjelmistoa.

Konsertin kesto on noin 60 minuuttia ja sisältää poikkileikkauksen Järnefeltin pianomusiikista, hiteistä kuten "Berceuse" ja "Solsken" harvinaisempiin helmiin, kuten "Allegro con brio" ja "Valssi e-molli". Konsertti edustaa vahvasti suomalaista romanttista pianomusiikkia. Mukaan saattaa mahtua myös pieni yllätys pianomusiikin virtuoosinumeroiden muodossa.

• Musiikki Musiikki

Kouvolan seurakunta

Kouvolan seurakunta

Työalasta vastaava kanttori. Sonus-kuoro ja Chimeskelloyhtye Klangi. facebook.com/Musiikkia Kouvolan seurakunnissa