Kirkkopäivystäjien tapaaminen

Kouvolan Keskuskirkko

Tule mahdollistamaan kirkon auki pitäminen kesällä 2022!

Haaveemme on, että niin omat kuin kulkijat voisivat kesäaikana pistäytyä kirkossa hiljentymässä, juttelemassa, tunnelmoimassa tai imemässä kulttuurivaikutelmia itseensä.
Nöyrä kutsumme on - haluaisitko sinä liittyä Keskuskirkon aukipitäjien tiimiin?!

Keskuskirkko voisi olla auki kesä-elokuussa klo 10-14. Saisit tehdä vuoroja niin paljon kuin haluat tai niin vähän kuin haluat - yksikin tunti/kesä on mahdollinen. Tehtävänäsi olisi olla läsnä kirkossa. Jos ihmiset haluavat jutella, voisit jutella heidän kanssaan. Jos he haluavat olla hiljaa ja rauhassa, sinä voisit keskittyä omaan rukoukseen, kirjan lukemiseen, neuleen tekemiseen tai mitä ikinä haluaisit kirkossa tehdä.

Kirkkotyyppi (en keksi kunnollista nimeä, kun ei varsinaisesti olisi opas) voisi luoda omaa vuoroaan muutenkin sellaiseksi kuin haluaa. Jos hän haluaa keittää kahvit tulijoille, se onnistuu. Jos hän haluaa opastaa arkkitehtuuria, hän voi rauhassa tehdä niin. Jos hän haluaa vain olla paikalla ja pitää silmällä, että kirkko säilyy kunnossa, se on aivan mahdollista.

Jos innostut edes pienesti, ilmoittaudu tuija.nuutinen@evl.fi. Jos suinkin pääset, tule Keskuskirkkoon ke 18.5.2022 klo 18. Siellä voimme yhdessä kehitellä kirkkotyyppien tointa - tai ainakin voimme keksiä hyvän nimikkeen kirkkotyypeille. Voit ilmoittautua myös tuossa tilaisuudessa.

Jos innokkaita on paljon, voimme pitää kirkkoa auki enemmänkin!

Olet sydämellisesti tervetullut!