Lasten taidenäyttely Ihme ja kumma

ma 9.5. klo 9.00 – su 29.5. klo 19.00
perhosia

Kouvolan Keskuskirkko

Lasten tekemää taidetta kevään ja luonnon ihmeistä kirkon ikkunoissa.

Taiteilijoina ovat olleet lapset päiväkodeista, avoimesta varhaiskasvatuksesta, perhepäivähoidosta ja seurakunnan kerhoista.

Sadat lapset ovat tehneet taidetta kevään ja luonnon ihmeistä. Niissä on kuvattu mm. sääilmiöitä, monenlaisia eläimiä, lintuja, hyönteisiä, kasveja, puita jne.

Ikkunoissa on myös arvoituksia, joihin voitte keksiä lasten kanssa vastauksia. Raamatun luomiskertomuksen pohjalta on teksti, jonka voi lukea lapsille.

Näyttely sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Taidenäyttely on rakennettu kirkon ikkunoihin, joten niitä voitte käydä kurkistelemassa omaan tahtiin milloin vain. Näyttely alkaa kirkon takaa sisäpihan ikkunoista ja jatkuu etupuolelle.

Haluamme kiittää valtavaa määrää pieniä taiteilijoita, jotka ovat osallistuneet näyttelyyn.

Tervetuloa ihastelemaan!

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille