Lapsiparkki Elimäellä

pe 22.4. klo 9.00 – 12.00
Elimäen seurakunnan lapsiparkki-toimintaa

Elimäen seurakuntakeskus

Lapsiparkkiin voi tuoda yli 2-vuotiaat lapset lastenohjaajien hoitoon siksi aikaa kun vanhempi tarvitsee omaa aikaa menoja varten tai muuten vain hengähdystaukoa arjen keskelle.

Elimäen seurakunnan lapsiparkkeihin voi tulla 2-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset. Lapsia voi tuoda ja hakea parkin aukioloaikana itselle sopiviin aikoihin. Lapsiparkissa lapsilla on ohjattua ja vapaata toimintaa mm. askartelua, leikkiä, satuja, hartaushetki ja evästauko omin eväin. Toiminta on maksutonta. Mukana olisi hyvä olla sisätossut, pienet eväät ja mahdollisesti vaihtovaatteet. Ilmoittautuminen parkkiin viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä Virpi Kalliolalle p. 040 195 9725.

Elimäen lapsiparkki avoinna kevätkaudella 2022 perjantaisin 11.2., 11.3., 22.4. ja 20.5. klo 9-12 Elimäen seurakuntakeskuksen lasten kerhotilassa (käynti Härmävaarantien puolelta E-ovesta).

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Elimäen seurakunta