Isä meidän rukouksen ilta (STRIIMI)

ti 18.1. klo 18.00
Isä meidän rukouksen illoissa rukoillaan omien ja yhteisten asioiden puolesta sekä Se löytyi - Missio 2022 tapahtuman puolesta.

Verkkotapahtuma

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Se löytyi - Missio 2022. Vuoden 2022 ensimmäinen Isä meidän rukouksen ilta.

Tiistaina 18.1.2022 on Isä meidän rukousilta klo 18. Tilaisuuteen voi osallistua Facebookissa Missio 2022 sivulla.

Yhteiskristillisessä rukousillassa Isä meidän -rukous toimii mallina rukoukselle. Rukousilta loppuu noin klo 19.30.

Juontajat esittelevät lyhyesti rukousaiheen ja voivat kertoa, mitä erityisesti kyseisessä kohdassa voi rukoilla.
Sen jälkeen voit vapaasti rukoilla. Päätarkoitus on se, että ihmiset saavat itse rukoilla - ääneen tai hiljaa mielessä.
Rukouksien väliin lauletaan yhteislauluja tai kuullaan musiikkiesityksiä.

Isä meidän rukouksen illoissa rukoillaan Missio 2022 "Se löytyi" -tapahtuman puolesta.
Illoissa myös kuulee ajankohtaisimmat tiedot "Se löytyi" -tapahtuman järjestelyistä.

Tervetuloa rukoilemaan.

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta, Jaalan kappeliseurakunta