Lähellä Jeesusta -ilta

Yläsali, Valkealan seurakuntakeskus

"Kun joku on lähellä Jeesusta, hän lähteelle tullut on..." Musiikkia, puhe, rukousta sekä nyyttärit.

Sunnuntaina 5.12. klo 17 on vuoden 2021 viimeinen Lähellä Jeesusta -ilta Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa.

Illassa kuullaan puheenvuoro meidän seurakuntamme papilta Saija Sarkasuolta, musiikissa on Case 4 You joka johtaa yhteislauluja mutta myös esittää omia kappaleita. Illan aikana kerätään rukousaiheita ja niiden puolesta rukoillaan. Voit jättää rukouspyyntöjä myös netin kautta www.kouvolanseurakunnat.fi/valkealan-seurakunta/esirukouspyynto

Ilta loppuu n. klo 18.30 jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä kohtaamaan uusia ja vanhoja tuttuja iltapalan äärellä.
Vuoden 2021 viimeisen illan kunniaksi jokainen voi halutessaan osallistua iltapalatarjoiluun.
Vaikka et toisi mitään lisää pöydän antimiin niin sinulla on lupa jäädä nauttimaan tarjoilusta.

Sydämellisesti tervetuloa!

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu