Betlehemin rauhantuli

su 5.12. klo 0.00 – 23.30
Betlehemin rauhantuli noudettavissa Valkealan kirkon läheisyydestä aina 26.12. asti.

Valkealan kirkkomaa

Jeesuksen syntymäkirkosta tuotu rauhantuli on Valkealassa noudettavissa.

Betlehemin rauhantuli on saapunut Kymenlaaksoon ja Valkealaan ensimmäistä kertaa - virallisesti. Rauhantulen Jeesuksen syntymäkirkon yli tuhat vuotta yhtäjaksoisesti palaneesta tulesta nouti tänä vuonna yhdeksän vuotias Rianna Danho ja lähetti sen matkaan. Adventin alkaessa 1986 lähtien eri maiden partiolaiset ovat kuljettaneet ja jakaneet tulta sammumatta yli 30 maahan Euroopassa sekä Amerikkaan ja Kanadaan. Tänä vuonna tuli on kulkenut ainakin lentokoneen, rahtialuksen ja erilaisten autojen kyydissä. Tulta on jaettu eri tilaisuuksiin, koteihin ja myös merkkihenkilöille. Partiotyöntekijät ojentavat rauhantulen 13.12. Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkiselle.

Sinä olet Jumalan silmissä arvokas merkkihenkilö – pieni liekki Jeesuksen syntymäkirkosta myös sinulle?

Valkealassa rauhantulta voi hakea Valkealan kirkon sivuoven eli asehuoneen oven läheisyydestä aina 26.12. asti. Ota oma lyhty mukaan.

Hyvää adventin aikaa!

Valkealan seurakunta