Lahjoita lahja - Diakonian Joulukeräys

ma 29.11. kello 10.00
Diakoniatyön joulukeräys 15.11.-15.12.2021. Seurakunnan Diakoniatyön kautta voit auttaa joulun alla apua tarvitsevia Valkealan alueella asuvia lapsiperheitä, yksinäisiä, pariskuntia, vanhuksia.Lisätietoja voit kysellä Maritalta, p. 040 723 8317 tai marita.pilvisto-viljanen@evl.fi
Valkealan seurakuntakeskus

Joulun aika on lahjojen antamisen aikaa, lahjoita lahja apua tarvitseville. Joulukeräys 15.11.-15.12.2021.

Laitathan pakettiin esim. jonkin uuden lelun, vaatteen, tavaran, kuivaelintarvikkeen, lahjakortin. Mikäli paketoit lahjan, laita päälle erilliseen lappuun, mitä lahja pitää sisällään.

Voit tuoda lahjasi Valkealan seurakuntatoimistoon maanantaista torstaihin klo 10-13 tai jättää paketin lastenohjaajille kerhon yhteydessä.

Lämmin kiitos avusta!

Valkealan seurakunta

Valkealan seurakunta

Jos tarvitset apua tai tukea tai haluat itse olla auttamassa korona-aikana kauppa-asioissa, ota yhteyttä.