Heavenly Swing -yhtyeen konsertti

Voikkaan kirkko

Liput 10 €

10 € liput ovelta. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen konsertin alkua.

Hyvän mielen musiikkia Kirkkomusiikkiviikolla

Heavenly Swing on hieman outo ilmiö suomalaisessa gospelkentässä: sen tyylilajina on jazziin vivahtava, swingillä kuorrutettu gospel. Bändin tyyli on muotoutunut 20 toimintavuoden aikana ja on rakentunut bändin vibrafonistilahjakkuuden, Matti Volotisen ympärille. Heavenly Swing on julkaissut kaksi levyä.
Bändin kokoonpano vaihtelee käytettävän tilan mukaan.

Bändin ohjelmisto koostuu instumentaalikappaleista sekä kotimaisesta että englanninkielisestä lauletusta gospelista.
Tyylillisesti bändi ankkuroituu 1980- ja 90- lukujen melodiseen gospeliin ja herättää henkiin myös vanhoja negro spirituaaleja. Heavenly Swing haluaa tuoda iloa ja svengiä suomalaiseen hengelliseen musiikkiin ja saada yleisönsä hyvälle mielelle.

Heavenly Swing on nostanut viime vuosina entistä enemmän esiin mielenterveystyön ja sen tärkeyden, koska bändin instrumentaalisolisti, Matti Volotinen on pitkän linjan mielenterveyskuntoutuja, jonka muusikon ammatti kariutui mielen pettämiseen. Bändin viimeisimmän levyn tuotolla on tuettu mielenterveystyötä Kouvolan seudulla, mistä bändin perustrio on kotoisin. Puhallinsektion kaksi soittajaa on kotoisin Pirkanmaalta.

Kokoonpano:
Jenni Salo, voc