Elimäen seurakunnan 10-14v varhaisnuorten leiri

pe 29.10. kello 10.00 - su 31.10. kello 13.30
Puhjonrannan kurssikeskus

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tule mukaan syysleirille!

10-14-vuotiaille varhaisnuorille järjestetään syysleiri Puhjonrannassa. Leirimaksu on 30€, joka sisältää leiriohjelman, bussikuljetuksen, ruokailut ja majoituksen. Yhteiskuljetus starttaa Elimäen seurakuntakeskukselta 29.10. klo 10 ja ajaa Korian kirkon kautta Puhjonrantaan. Korian kirkolta on mahdollisuus nousta bussin kyytiin. Leiriltä lähdemme 31.10. klo 12:30 ja bussi ajaa Korian kautta Elimäelle. Leirimaksuun on mahdollista saada avustusta, ota tarvittaessa yhteyttä. Ilmoittautuminen päättyy 11.10.

Leiriohjelmaan kuuluu kaikkea kivaa perinteistä leiritekemistä: yhdessäoloa, pelailua, ulkoilua, musisointia, saunomista ja joka leirillä suosituksi ohjelmanumeroksi nousseet isosten järjestämät pajat! Ruoka on hyvää ja sitä tulee olemaan riittävästi. Lähde mukaan syksyiseen Puhjoon viettämään hauska leiri!

Vallitseva koronavirustilanne vaikuttaa myös leirin toimintoihin ja pyrimme noudattamaan vallitsevia suosituksia leirillä niin hyvin kuin pystymme. Suosituksilla saattaa olla vaikutusta leirille mukaan mahtuvien leiriläisten määrään. Myös muut muutokset ovat mahdollisia. Teemme päätökset vallitsevien suositusten, rajoitusten ja käytäntöjen perusteella.

Elimäen seurakunta

Elimäen seurakunta