Anjalankosken seurakunnan syyslomaretki perheille

Perheiden syyslomaretken mainos
Kotkaan

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koululaiset ja heidän perheet, syyslomalla lähdetään Kotkaan seikkailemaan. Luvassa hartaushetki uusissa maisemissa, ruokaa, vedenalaista maailmaa ja reippailua ulkoilmassa.

Syyslomaretki suunnataan Kotkaan maanantaina 25.10.

Retkipäivän ohjelmassa:
- Lähtö n. klo 9 Myllykoskelta ja Inkeroisista vr:n bussilla
- Vierailu ja hartaus Kotkan kirkossa
- Lounasbuffee keskustassa
- Maretariumissa vedenalaisen elämän ihmettelyä
- Valokuvasuunnistusta
- Välipala
- Junalla kotiin (perillä n. klo 18)

Kotkaan kuljemme yhdessä julkisilla (juna/bussi) tai halutessa omalla kyydillä. Kotkan saarella liikumme kävellen ja tehtäviä ratkoen.  Retkiohjelma on rakennettu koululaisia ajatellen, mutta nuoremmatkin voivat osallistua.

Retken hinta on enintään 10€ aikuiset ja nuoret, 5€ lapset (4-13v.), alle 3v. maksutta. Kaikki ohjelmassa mainittu sisältyy retken hintaan. Diakoniatyö tukee retkeä. Retkimaksuihin saa tarvittaessa avustusta, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Kerro maksuhuojennuksen tarpeesta ilmoittautumislomakkeella, jolloin osaamme olla yhteydessä huoltajaan.

Retkelle ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella, johon kirjataan kaikkien osallistujien tiedot. Retkelle voi osallistua koko perheen voimin tai lapset jonkun tutun huoltajan kanssa. Jokaisella lapsella tulee olla nimetty huoltaja mukana (oma tai kaverin vanhempi, kummi, mummi tai muu). Lähetämme vielä retkikirjeen sähköpostiin.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankosken seurakunta