Seurakuntapäivä Valkealassa

su 24.10. kello 17.30
Sunnuntai 24.10.2021 on Seurakuntapäivät Valkealassa. Teemana on Uskon perustus.. Järjestäjinä Valkealan seurakunta,  Suomen Raamattuopisto ja STEP-opintokeskus
Yläsali, Valkealan seurakuntakeskus

Seurakuntapäivän järjestäjinä Valkealan seurakunta, Suomen Raamattuopisto ja STEP-opintokeskus. Messussa klo 10 ja iltatilaisuudessa klo 17.30 mukana Suomen Raamattuopiston julistustyön aluejohtaja Jari Nordman.

klo 10.00 Messu Valkealan kirkossa.
Saarna Jari Nordman, liturgia Ari Luomajoki, kanttori Kirsi Rantala.
Messun jälkeen kirkkokahvit, jotka järjestävät seurakunnan raamattupiiri nimeltään Kasvuryhmä.

klo 17.30 Seurakuntailta Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa alkaen kahvituksella, jonka jälkeen klo 18 musiikkia ja puheenvuoroja.
Illassa mukana Jari Nordman, Pentti Smeds sekä Marketta ja Hannu Tuomala.
Illassa on mahdollisuus sielunhoitoon ja esirukoukseen. Lisäksi on kirjapöytä, josta voi ostaa erilaisia tuotteita.

Lämpöisesti tervetuloa!

Aikuistyö, jumalanpalvelus- ja musiikkityö