Sunnuntai Special messu

Maria-sali

Su 17.10. klo 17 Sunnuntai Special messu, Kouvolan seurakunnan Maria Sali, + You tube, Kouvolan seurakunta, ”Rohkeasti eteenpäin – Hengen täyteys”, Olavi Mäki-Patola, Salla Riitahuhta, musiikki: Henna Nieminen & Co, Pyhäkoulu ja lastenohjelma sekä kahvit, Rentoa yhdessäoloa asiasta tinkimättä – Kutsu Jeesusta seuraamaan.

Su 17.10. klo 17 Sunnuntai Special messu, Kouvolan seurakunnan Maria Sali, + You tube, Kouvolan seurakunta,  ”Rohkeasti eteenpäin – Hengen täyteys”, Olavi Mäki-Patola, Salla Riitahuhta, musiikki: Henna Nieminen & Co, Pyhäkoulu ja lastenohjelma sekä kahvit, Rentoa yhdessäoloa asiasta tinkimättä – Kutsu Jeesusta seuraamaan.

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta

Aikuistyö Retriitinohjaaja Kouvolan seurakuntayhtymän Ympäristötyöryhmän puheenjohtaja