Seurakuntailta teemana anteeksiantaminen

to 14.10. kello 18.00
Torstaisin 7.10., 14.10. ja 21.10 klo 18-19.30 seurakuntaillat yläsalissa anteeksiantamisen teemalla
Valkealan seurakuntakeskus

Kristiina Nordman tulee pitämään iltoja teemasta anteeksiantaminen

Seurakuntailloissa 7.10., 14.10. ja 21.10. klo 18 -19.30 Valkealan seurakuntakeskuksen yläsalissa pohditaan anteeksiantamista.

Anteeksiantaminen on elämän vaikeimpia, mutta tärkeimpiä asioita. Se on tie vapauteen. Kyky tehdä sovinto menneen kanssa ja antaa anteeksi toisille ja itselleen on yksi hyvän elämän kulmakivistä. Mitä syvempiä pettymyksiä ja loukkauksia on kokenut, sitä syvempiä ovat haavat. Anteeksiantaminen on usein pitkä prosessi. Anteeksiantaminen ei ole muistinmenetystä, mutta se muuttaa muistamisen tavan.

Mistä tunnistaa anteeksiantamattoman sydämen? Mistä saan voimaa antaa itselleni anteeksi? Saako Jumalalle olla vihainen? Mikä on auringonlaskuperiaate? Antaako Jumala minulle anteeksi?

Muun muassa näitä anteeksiantamiseen liittyviä kysymyksiä käsitellään kolmen illan aikana teologi ja kouluttaja Kristiina Nordmanin johdolla. Voit osallistua vain yhteen iltaan tai kaikkiin iltoihin. Lastenhoito on järjestetty tilaisuuksien aikana.

Valkealan seurakunta