Elimäen seurakunnan 7-9v varhaisnuorten leiri

pe 8.10. kello 16.00 - su 10.10. kello 15.00
Puhjonrannan kurssikeskus

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tule mukaan syysleirille!

7-9-vuotiaille varhaisnuorille järjestetään syysleiri Puhjonrannassa. Leirimaksu on 30€, joka sisältää leiriohjelman, bussikuljetuksen, ruokailut ja majoituksen. Yhteiskuljetus starttaa Elimäen seurakuntakeskukselta 8.10. klo 16 ja ajaa Korian kirkon kautta Puhjonrantaan. Korian kirkolta on mahdollisuus nousta bussin kyytiin. Leiriltä lähdemme 10.10. klo 14:30 ja bussi ajaa Korian kautta Elimäelle. Leirimaksuun on mahdollista saada avustusta, ota tarvittaessa yhteyttä. Ilmoittautuminen päättyy 30.9

Leiriohjelmaan kuuluu kaikkea kivaa perinteistä leiritekemistä: yhdessäoloa, pelailua, ulkoilua, musisointia, saunomista ja joka leirillä suosituksi ohjelmanumeroksi nousseet isosten järjestämät pajat! Ruoka on hyvää ja sitä tulee olemaan riittävästi. Lähde mukaan syksyiseen Puhjoon viettämään hauska leiri!

Vallitseva koronavirustilanne vaikuttaa myös leirin toimintoihin ja pyrimme noudattamaan vallitsevia suosituksia leirillä niin hyvin kuin pystymme. Suosituksilla saattaa olla vaikutusta leirille mukaan mahtuvien leiriläisten määrään. Myös muut muutokset ovat mahdollisia. Teemme päätökset vallitsevien suositusten, rajoitusten ja käytäntöjen perusteella.

Elimäen seurakunta

Elimäen seurakunta