Inkeroisten muskari

to 7.10. kello 17.00 - 17.45
Inkeroisten seurakuntatalo

Muskareissa lapsi pääsee kokemaan kokonaisvaltaisesti musiikin iloa ja elämyksiä. Matkaa musiikin maailmaan kuljetaan laulaen, lorutellen, soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskari kestää reilu puoli tuntia.

Kirkkomuskarien teemat vaihtelevat, mutta mukana on yleisesti käytetyn muskarimateriaalin lisäksi hengellistä aineistoa.

Kirkkomuskari on mukava yhteinen harrastus. Yhdessä laulettu, leikitty ja soitettu laulu on luontevaa vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä. Muskarissa on kiva tavata muita lapsia ja aikuisia ja luoda heidän kanssaan uusia ystävyyssuhteita. Kirkkomuskari antaa myös hyvän pohjan jatkaa musiikkiharrastusta seurakunnan lapsikuorossa.

Kirkkomuskarit ovat maksuttomia ja mukaan voi tulla vaikka kesken kauden. Muskareihin voi osallistua kaikista yhtymän alueen seurakunnista.
Katajala Leena-Kaisa, Nopanen Mirja

Anjalankosken seurakunta