Gospelkuoron harjoitukset

ti 28.9. kello 18.00 - 19.30
Gospelkuoron syksyn 2021 mainos
Kuusankosken kirkko

Tule mukaan laulamaan Gospelkuoroon!

Kiinnostaako kuorolaulaminen mukavassa seurassa?
Kuusankosken gospelkuoroa johtaa Henna Nieminen. Hän on kouluttautunut kirkkomuusikoksi ja myöhemmin jatkanut musiikkiopintoja monimuoto-opintoina. Erityisen kiinnostunut Henna on äänenmuodostuksesta ja erilaisista soundeista. Kuorolaiset ovatkin kiitelleet Hennaa monipuolisesta äänenkäytön harjoituksista kuorotreenien yhteydessä. Henna on kiertänyt seurakunnissa, niin suomessa kuin ulkomailla, pitämässä koulutuksia ja work-shoppeja erilaisille kokoonpanoille.

Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa. Mm. Majatalo-illat ja Tuomasmessut ovat olleet paikkoja, joissa kuoro on päässyt musisoimaan.

ETÄMAHDOLLISUUS: Kuoron kaikki materiaalit tulevat sisäiseen jakeluun, joten voit osallistua kuoron harjoituksiin itseopiskelulla ja liittyä seuraamme yksiin harjoituksiin ennen esiintymisiä.

Ota yhteyttä kuoron johtajaan saadaksesi lisätietoja.

Henna Nieminen

otayhteytta@hennanieminen.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä