Muistimessu

to 23.9. kello 13.00
Mainos, jossa tekstissä muistutus muistimessusta to 23.9.2021 kello 13 Valkealan kirkossa.
Valkealan kirkko

Kaikille sopiva messu, jossa on huomioitu muistisairauksien aiheuttamat tarpeet.

Muistimessussa lauletaan tuttuja virsiä ja käytetään selkeää kieltä. Messu sopii kaikille ja on kohdennettu erityisesti muistisairaille. Muistimessulla halutaan pitää esillä muistisairautta sairastavan oikeutta hengelliseen elämään ja seurakuntayhteyteen.

Pastorit Ari Luomajoki ja Saija Sarkasuo, kanttori Kirsi Rantala, diakoniatyöntekijät Marita Pilvistö-Viljanen ja Sanna Paakala sekä Kouvolan seudun Muisti Ry.

Tapahtuma on osa valtakunnallista muistiviikkoa ja se järjestetään yhteistyössä Kouvolan seudun Muisti Ry:n kanssa. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista saada lisätietoa Kouvolan seudun Muisti Ry:n toiminnasta ja muistisairauksista.

Anjalankosken seurakunta, Elimäen seurakunta, Jaalan kappeliseurakunta, Kouvolan seurakunta, Kuusankosken seurakunta, Valkealan seurakunta