Hiljaisuuden retriitti

pe 10.9. kello 18.00 - su 12.9. kello 13.30
valkoinen kukka kukkii Seurakuntakeskuksen pihalla.
Puhjonrannan kurssikeskus

Hiljaisuuden retriitin ohjaavat pastorit Kaija-Liisa Linderg ja Päivi Sipponen. Retriitin hinta on 95 euroa Kouvolan seurakuntayhtymän seurakuntien jäsenille ja muille 115 euroa. Tiedustelut ja ilmoittautuminen 23.8. mennessä Kaija-Liisa Lindberg p. 040-8498877/kaijis.lindberg@evl.fi.

Retriitissä sitoudumme puhumattomuuteen perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään. Retriitti alkaa yhteisellä päivällisellä klo 18 ja päättyy päiväkahviin klo 13.
Retriitissä laskemme irti arjen kiireistä ja mahdollisuuksien mukaan tavoitettavissa olemisesta. Kokoonnumme yhteisiin rukoushetkiin ja ruokailuihin. Lauantaina ja sunnuntaina kuulemme virikepuheen.

Kouvolan seurakunta

Kappalainen
Kouvolan seurakunta

Aikuistyö Retriitinohjaaja Kouvolan seurakuntayhtymän Ympäristötyöryhmän puheenjohtaja