Perinnejumalanpalvelus 1800-luvun tapaan

hevonen vetämässä kärryjä, joissa kolme ihmistä perinneasuissa
Valkealan kirkko

Perinnejumalanpalvelus 1800-luvun tapaan. Sunnuntain aihe: Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa. Marko Marttila, Ari Luomajoki, Teemu Kääriäinen.

Perinnejumalanpalvelus 1800-luvun tapaan. Liturgi Ari Luomajoki, saarnaa hiippakuntadekaani, TT Marko Marttila, kanttori Teemu Kääriäinen, lukija Erkki Sillanpää. Kunniavieraina mukana Elo-Matti (Keijo Kouvonen) ja Elo-Maija (Margetta Ala-Krekola). Ihmisiä pyydetään pukeutumaan vanhoihin vaatteisiin ja asettumaan kirkkoon säätynsä mukaisille paikoille.

Kirkkovenesoutu Toikkalasta (osallistujien peruuttama).

Jumalanpalveluksen jälkeen kahvitus kirkossa sateisen sään vuoksi (muutos ilmoitettu 31.7.). Kahvittajana naisten kasvuryhmä.

Matkalla ollaan jo. Elo-Matti ja Elo-Maija saivat kuskikseen Ilon tallin vetäjän Hanna Tiaisen. Roosa-hevonen (Kotalan Glimrende Rosa). Kuva: Ari Luomajoki

Valkealan seurakunta