Majataloilta

Ida Elina poseeraa suuren kanteleen edessä, kuvaaja Annika Miettinen
Voikkaan kirkko

Tulossa monipuolinen Majataloilta, jossa tarjolla hyvää sanomaa ja musiikkia kaikenikäisille. Kanteletaiteilijatar Ida Elina tuo iltaan oman tervehdyksensä.

Youtube-ilmiö, laulaja-lauluntekijä ja popkanteletar Ida Elina on Suomessa ja maailmalla ahkerasti keikkaileva artisti. Klassisen musiikin koulutuksen saanut popkanteletar kehitteli oman pop-kanteleensoittotyylinsä ja samalla hän mullisti kantelemusiikin.

Ida Elina on vuosien varrella esiintynyt esiintynyt useissa tv-ohjelmissa muun muassa viime vuonna Suomen itsenäisyyspäivän juhlassa presidentinlinnassa. Ida Elina laulaa sujuvasti useilla kielillä, mukaan lukien mandariinikiinaksi, japaniksi ja ranskaksi. Esiintymisen lisäksi Ida Elina opettaa kanteleensoittajille ympäri Suomen omaa soittotekniikkaansa mestarikursseilla.

Kuusankosken seurakunnan oma Gospelkuoro esiintyy muusikko Henna Niemisen johdolla. Pastori Pauli Heinola johdattelee illan aiheeseen "Hyvyyden voima". Luvassa myös eri ikäisten ihmisten haastatteluja, kuinka he ovat kokeneet hyvyyden voiman lähiaikoina omassa elämässään.

Esirukousaiheita voit lähettää etukäteen susanna.roitto@evl.fi

Majtaloilta julkaistaan Kouvolan seurakuntienn YouTube-sivulla ja Kuusankosken seurakunnan FB-sivulla.

Linkki Ida Elinan omille sivuille

Kuusankosken seurakunta