Toiminta- ja kokkikerho Sippola

ma 10.5. kello 17.00 - 18.00
Sippolan väistötila

Koululaisten oma kerho, jossa toimitaan kuten askarrellaan, lauletaan, ulkoillaan, kokataan ja hiljennytään. Toukokuun ajan kerho kokoontuu ulkona.

Kaikkia seurakunnan kerhoja kutsutaan tänä vuonna nimellä Toiminta ja kokkikerho. Se tarkoittaa, että kerhossa tehdään monenlaisia asiaoita mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan. Kerhossa esimerkiksi leikkiä yhdessä piilosta ja askarrellaan. Kerhossa myös rauhoitutaan ja pidetään pieni hartaus.

Sippolassa on hyvin mahdollisuuksia touhuta ulkona, joten kevään loput kerhot toteututaan Sippolan päiväkodin ja koulun pihapiirissä. Tarvitaan siis sään mukainen varustus. Kerhon ohjaajina toimivat Aino ja Elli.

Kerho kokoontuu kerran viikossa ja se on tarkoitettu kaikille 7-14 vuotiaille. Jos on kysyttävää, ota rohkesti yhteyttä työntekijään. Kerhopaikoista voi kysyä työntekijältä.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankosken seurakunta