Toiminta- ja kokkikerho Inkeroinen (4-7 lk.)

Inkeroisten seurakuntatalo

Isompien kerho, jossa toimitaan yhdessä ja pohditaan elämää. Toukokuun ajan kerho kokoontuu pääosin pihalla.

Kaikkia seurakunnan kerhoja kutsutaan tänä vuonna nimellä Toiminta ja kokkikerho. Se tarkoittaa, että kerhossa tehdään monenlaisia asioita. Kerhossa pohditaan elämää jutustelujen ja pienen hartauden kautta. Tämä kerho on speciaali isommille luokille, jossa on jo isompien meininki. Kerhon ohjaajina toimivat Aino ja Ada.

Tämä kerho on tarkoitettu kaikille 5-7 -luokkalaisille eli 11-14 vuotiaille. Isompien kerhossa puuhastellaan ja pohditaan yhdessä asioita. Kävijät voivat itse esittää toiveita aiheista ja tekemisestä.

Jos on kysyttävää, ota rohkesti yhteyttä työntekijään. Kerhopaikoista saa tietoa työntekijöiltä, sillä kerhoon mahtuu mukaan.

Anjalankosken seurakunta

Anjalankosken seurakunta