Isä meidän rukouksen ilta Facebookissa

to 25.2. kello 18.00
Torstaina 25.2. klo 18 Isä meidän rukouksen ilta Valkealan seurakunnan Facebook-sivulla. Illassa rukoillaan Isä meidän rukous ja lauletaan yhteislauluja Viisikielisestä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Jos et torstaina ehdi osallistumaan, voit myöhemminkin katsoa ja rukoilla.

Kokoontuminen kasvokkain ei ole mahdollista, mutta rukouksen sillalla tavataan

Torstaina 25.2. klo 18 striimataan Valkealan seurakunnan Facebookissa Isä meidän rukouksen ilta.

Tämä aika tarvitsee rukousta. Jumala on ainoa, joka voi auttaa meitä meidän henkilökohtaisessa hädässä, seurakunnassa ja yhteiskunnassa. Tule rohkeasti mukaan osallistumaan kotisohvalta iltaan. Sinulla ei tarvitse olla omaa Facebook profiilia, jotta voit osallistua iltaan.

Illan aikana rukoillaan Isä meidän rukous ja lauletaan yhteislauluja Viisikielisestä. Ilta toteutetaan yhteistyössä Valkealan Helluntaiseurakunnan ja Kouvolan Vapaaseurakunnan kanssa. Illassa mukana Asta, Antti, Olli, Lotta ja Pekka kavereineen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ps. Jos jostain syystä et ehdi mukaan torstaina 25.2. klo 18 niin tiedoksi, että striimaus jää Valkealan seurakunnan Facebook-sivulle. Voit myöhemminkin osallistua ja rukoilla.

Valkealan seurakunta

Valkealan Helluntaiseurakunta, Kouvolan Vapaaseurakunta