Valkealan seurakunnan isoshaku

ma 22.2. kello 11.00
Valkealan seurakunnan isoshaku käynnissä 22.2.-10.3.2021. Ilmoittautumislinkistä pääsee ilmoittautumaan rippikouluryhmiin isoseksi.

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesä 2021 ja töitä pitäisi saada. Oletko käynyt isoskoulutuksen tai mahdollisesti jo toiminut isosena? Hae nyt Valkealan seurakunnan rippikouluryhmiin isoseksi. Voit mahdollisuuksien mukaan päästä useampaan rippikouluryhmään mukaan.

Valkealan seurakunta hakee nyt isosia rippikouluryhmiin.

Millaisia isosia sitten haemme? Meillä ei ole isosmuottia, johon sinun pitäisi mahtua tai josta sinun pitäisi päästä läpi.
Isonen saa olla keskeneräinen ja tulla leirille omana itsenään. Rippikoulussa myös isonen saa kasvaa ihmisenä, vastuunkantajana ja kristittynä.
Muistutamme kuitenkin, että leirin säännöt koskevat myös isosia. Isoseen luotetaan - olethan luottamuksen arvoinen!

Maaliskuun puolessa välissä sinulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, oletko saanut isospaikan.
Toivomme, että laitat meille tiedon otatko paikan vastaan ja ilmoitat heti, jos perut isoshakemuksesi.

Isoshaku on käynnissa 22.2.-10.3.2021.
Hae isostelemaan yllä olevan linkin kautta.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos on kysyttävää isoshausta, isosena olemisesta, rippikouluista.

Nuorisotyö ja rippikoulutyö, HeHu

Vs.seurakuntapastori