Ilmoita lapsesi päiväkerhoon

ma 8.2. kello 07.00 - ke 31.3. kello 23.00
Koivistontalo, Käpylän kirkko, Lehdokin seurakuntakoti, Mielakan seurakuntakoti, Sarkolan seurakuntakoti

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Täyttääkö lapsesi tänä vuonna 3 vuotta? Voit ilmoittaa hänet elokuussa alkavaan päiväkerhoon.

Kouvolan seurakunnan järjestämät päiväkerhot ovat 3-6 -vuotiaille lapsille. Kerhot ovat maksuttomia, mutta niihin täytyy ilmoittautua.

Kerhot kokoontuvat kahtena päivänä viikossa, mutta uutena poikkeuksena Sarkolan seurakuntakodilla lapsi voi osallistua neljänä aamupäivänä kerhoon. Musapäiväkerho kokoontuu Käpylän kirkolla maanantaisin ja sinne voi ilmoittautua, vaikka kävisikin tavallista päiväkerhoa.

Kerhojen ohjelmaan kuuluu mm. leluleikkejä, kädentaitoja, laululeikkejä, satutuokioita ja Raamatun kertomuksia.

Kouvolan seurakunta

Varhaiskasvatuksen johtaja