Joulupolku Kuusankosken kirkkopuistossa

pe 27.11. kello 08.00 - ke 6.1. kello 19.00
Seimiastelma sinisellä taustalla
Kuusankosken kirkko

Kuusankosken seurakunnan rakentaa täydentyvän joulupolun adventista loppiaiseen. Alusta asti paikalla on muutama pysyväisrasti, jotka täydentyvät adventtikalenterin tapaan uusilla luukuilla aina joulupäivään asti. Joulupolku puretaan vasta loppiaisen jälkeen eli viimeisen kerran sen voi kiertää 6.1.2021.

Joulupolku on erilainen adventtikalenteri, joka on luotu nimenomaan tätä erikoista aikaa silmällä pitäen. TÄTÄ TAPAHTUMAA EI OLE PERUTTU :-)

Avautuvat luukut rakentuvat Kuusankosken kirkon alapuolelle sekä Kirkkopuistoon että kirkon yhteyteen. Luvassa on monipuolisesti sekä tekemistä pienille että isommille. Linkkejä löytyy älypuhelimella haettavaksi, on kuvia, askarreltavaa ja lauluja. Myös Kauneimmat joululaulut ovat mukana, onhan lauluvihossa sopivasti juuri 24 joululaulua.

Kuusankosken seurakunta

Varhaiskasvatuksen ohjaaja