Toiminta- ja kokkikerho Myllykoski (keskiviikko)

Myllykosken Triadi, Heikinkulma 1

Ilmoittaudu tästä

Keskiviikkoisin on mahdollisuus tulla kerhoon, jossa mm. pelataan, leivotaan, askartellaan, ihmetellään ja opitaan asioita yhdessä.

Kaikkia seurakunnan kerhoja kutsutaan tänä vuonna nimellä Toiminta ja kokkikerho. Se tarkoittaa, että kerhossa tehdään monenlaisia asiaoita ja mahdollisuuksien mukaan kokataan usein. Myllykosken Triadissa (uusissa tiloissa) on hyvät tilat leikkiä yhdessä tai askarrella syysaskarteluja. Kerhossa myös rauhoitutaan ja pidetään pieni hartaus. Kerhon ohjaajina toimivat Heidi ja Jadelina.

Kerho kokoontuu kerran viikossa ja se on tarkoitettu kaikille 7-14 vuotiaille. Kerhoon ilmoittaudutaan sähköisen linkin kautta. 10 ensin ilmoittutunutta mahtuvat mukaan. Jos on kysyttävää, ota rohkesti yhteyttä työntekijään.

Anjalankosken seurakunta