Kirkkomusiikkiviikko

ma 16.11. kello 18.00 - su 22.11. kello 19.30
Kuvassa kirkkomusiikkiviikon konsertit luetteloituna
Kuusankosken kirkko

Kuusankosken seurakunnan perinteinen jo 20. Kirkkomusiikkiviikko.

Konserttiloistetta Kuusankosken kirkossa

Kuusankosken Kirkkomusiikkiviikko järjestetään 16. – 22. marraskuuta Kuusankosken kirkossa    jo 20. kertaa järjestettävän Kirkkomusiikkiviikon ohjelmisto sisältää seitsemän laadukasta konserttia. Kirkkomusiikkiviikon 20. juhlavuonna juhlii myös 20 v. taivaltaan Lauluyhtye Club For Five.

Viikon pääesiintyjä on Club For Five Virret -levynjulkaisukonsertti

Lauluyhtye Club For Five juhlistaa 20-vuotista uraansa uudella albumilla ”Virret” on yhtyeen ensimmäinen kokonaan kirkkoakustiikassa äänitetty albumi. A cappella -yhtye hellii kuulijaa uusilla, raikkailla tulkinnoillaan kauneimmista suomalaisista virsistä, kuten Maan korvessa kulkevi lapsosen tie ja Suomalainen rukous. Levynjulkaisukonsertissa kuullaan myös muuta kauniisti soivaa ohjelmistoa yhtyeen uran varrelta sekä musiikkia mm. säveltäjiltä Saint-Saëns, Rahmaninov ja Sibelius. Konsertti on täysin akustinen ja kestoltaan n.70 minuuttia.
Kansainvälisesti arvostettu Club For Five on tullut tunnetuksi musiikillisesta monipuolisuudestaan. Viime vuosien rakastettujen Hiljainen hetki -kirkkokonserttiensa kautta tyyliään laajentanut yhtye on kerännyt suurta huomiota mm. klassisen kauniilla versiollaan Sibeliuksen Finlandia-hymnistä. Tänä keväänä ihastusta herätti yhtyeen versioima Suvivirsi, jonka videolla esiintyi koulunopettajia eri puolelta Suomea.
Konserteissa otetaan huomioon koronaturvallisuus. Konserttipaikkojen yleisökapasiteettia on alennettu ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu runsaasti aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja. Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa Suomen valtioneuvoston ja AVI:n ohjeiden mukaan.                                                                                             Liput 25€ Lippupalvelu.fi.

Kuusankosken seurakunta

Jaalan kappeliseurakunta Kuusankosken seurakunta